top of page
Azul.JPG
Bomba Buena (17).png

Son-musiikin livejukeboksi Bomba Buena on oikea  "yö vanhassa Havannassa" -simulaattori, joka saa kuubalaisetkin unohtamaan olevansa Suomessa. Mehukas groove ja tulinen tunnelma tanssittavat kuin isompikin orkesteri ja saavat rommin maistumaan.

Bomba Buenassa yhdistyvät uuden sukupolven kotimainen osaaminen ja vanhan koulukunnan kuubalaiset kilometrit. Bändin keulassa toimii pitkän linjan matanzasilainen ammattisonero Pablo Contino Sanchéz, tresin ja basson tontteja hoitaa pianisti Helena Kallas ja rumpukomppeja kuljettavat tumbador Gerardo Hernández ja bongocero Jani Lehtioksa.

Bomba Buena mainos no text.png

Yhtye tunnetaan valtaisasta energialatauksestaan,

kuubalaista ajoa pursuavasta rytmistään, massiivisesta ohjelmistostaan sekä rumbabileiden kaltaisiksi fiestoiksi yltyvistä keikoistaan. 

Vuonna 2023 bändi soitti 65 keikkaa, pääasiassa säännöllisinä klubi-iltoinaan Helsingin Ravintola Tannerissa ja Groovy Bistro & Barissa. Kvartetin vierailijoina on kuultu maailmankuuluja laulajia ja instrumentalisteja, kuten Irakeren perustajabasisti Carlos D´l Puertoa ja mm. Afro Cuban All Starsista tunnettua mestarilaulaja Evelio Galánia. 

IMG_0875 (2).JPG

Bomba Buena soittaa kuubalaista tanssimusiikkia 20-luvulta 20-luvulle. Valtava repertorio sisältää perinteisen son-musiikin klassikoita, modernin timbamusiikin hittejä ja ikivihreitä bolero-slovareita sekä satunnaisia cha cha cha -kappaleita. 

bottom of page